Vad har vi gjort?

Här kan du se exempel på uppdrag där vi har skrivit, redigerat eller översatt texter på svenska och engelska.
Förenad Kraft

Förenad Kraft

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Copywriter, webbtexter på svenska och engelska till Förenad Krafts nya webbplats. Företaget bidrar till en cirkulär ekonomi genom att investera i bolag som arbetar med innovativa lösningar för den globala energiomställningen.

read more
Stockholm Care

Stockholm Care

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Webbtexter till Stockholm Care som tillhandahåller specialistvård för utländska patienter samt erbjuder utbildning för utländska läkarstuderande.

read more
Visit Sweden

Visit Sweden

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Artiklar på engelska till Visit Sweden om Sverige som resmål med tips på platser, ställen att besöka och vad man kan göra som turist under sitt besök.

read more

Hilma – An Opera About Hidden Art

Engelsk översättning och textredigering till presentationstext i katalog för konstutställning. Hilma af Klint (1862-1944) är en banbrytande svensk konstnär med ett abstrakt, symboliskt formspråk som blev känd för omvärlden mer än 40 år efter sin död.

read more
Nya uppdragsgivare 2018

Nya uppdragsgivare 2018

Under 2018 har vi haft förmånen att få lära känna flera nya uppdragsgivare. De arbetar med helt olika saker men har en sak gemensamt – att hjälpa till med att göra livet, samhället och världen lite bättre samt aktivt bidra till att rädda miljön. Utgångspunkten i vårt samarbete med deras kommunikation är hållbarhet, jämställdhet, miljö, mångfald och mänskliga rättigheter. Hur kan vi tillsammans förbättra människors liv, skapa ett mer empatiskt näringsliv och ta ett långsiktigt ansvar för vår planet?

read more
Lipac Uddeholm (kundcase)

Lipac Uddeholm (kundcase)

Textbyrån Beep skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Kundcase för Lipac, företaget som är specialist på uthyrning av liftar. Besök med intervjuer på järnverket Uddeholm samt svensk text till Lipacs webbplats.

read more
Incorp (webbplats)

Incorp (webbplats)

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Content till Incorps nya webbplats på uppdrag av deras reklambyrå Consider it done.

read more
Här visar vi exempel på uppdrag som vi har utfört åt företag och organisationer samt reklambyråer och deras kunder.