Vad har vi gjort?

Här kan du se exempel på uppdrag där vi har skrivit, redigerat eller översatt texter på svenska och engelska.
Idnet

Idnet

Idnet startades 1991 och är idag ett kunskapsföretag inom digitalisering av lager och shopping som arbetar med att förenkla stora och komplexa flöden av varor och information med rätt digitala verktyg. Man har ett starkt fokus på hållbarhet och att samarbetet med...

läs mer
Förenad Kraft

Förenad Kraft

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Copywriter, webbtexter på svenska och engelska till Förenad Krafts nya webbplats. Företaget bidrar till en cirkulär ekonomi genom att investera i bolag som arbetar med innovativa lösningar för den globala energiomställningen.

läs mer
Vingruppen i Norden

Vingruppen i Norden

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Engelska texter till en hållbarhetsredovisning 2018 för Vingruppen i Norden. Den består av fem vinimportörer som har starka ambitioner med sitt hållbarhetsarbete för odling, produktion, konsumtion och klimatet.

läs mer
SAAB

SAAB

SAAB gjorde en serie filmer där personalen berättar om hur de arbetar med konstruktion och säkerhet. Vi fick i uppdrag att transkribera och skriva undertexter på svenska och engelska. Samarbetspåartner och uppdragsgivare var Animal (f d The Viral Company):  ”Känns...

läs mer
Visit Sweden

Visit Sweden

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Artiklar på engelska till Visit Sweden om Sverige som resmål med tips på platser, ställen att besöka och vad man kan göra som turist under sitt besök.

läs mer
Lasse Olsson Foto

Lasse Olsson Foto

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Att, som Lasse Olsson Photo, regelbundet skicka ut nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att hålla kontakt med sina kunder. Vi hjälper till med textredigering och översättning.

läs mer