Alla går vi och längtar efter våren medan dåliga nyheter fortsätter att skölja över oss. Men likt vågorna behöver vi vara i ständig rörelse för att lära nytt och kunna hitta lösningar. 

Pandemin tvingade oss alla att stanna upp, tänka till och ställa om. Häromåret lanserades initiativet Hela Sverige samlas av några av landets främsta entreprenörer, företagsledare och experter från olika branscher för att få Sverige på fötter igen.

Därefter bestämde de sig för att bygga en kunskapsplattform för löpande lärande. Resultatet är myflow – All Ways Learning – en mötesplats där experter erbjuder sina kunskaper så att företag kan skräddarsy sin utveckling. Det här kände jag att jag ville vara en del av och här hittar du Beep på myflow

Hållbart företagande för entreprenörer

Det finns ungefär 1 217 423 privata företag i Sverige varav mer än 99 procent är småföretag. Alla behöver de nu börja jobba aktivt för en hållbar värld. Som småföretagare är man ofta specialist i sin bransch. Dessutom ska man kunna ekonomi, IT, marknadsföring och vara en fena på försäljing. Och nu behöver man även se över och ställa om sin verksamhet.

Det är just för småföretagen som jag har skapat tjänsten Hållbarhetscoach. De får hjälp med att kickstarta sitt hållbarhetsarbete och vi tar ett steg i taget för att ta reda på vad som kan förbättras, vilka krav deras kunder ställer och hur de kan öka kundvärdet och börja bidra till samhällsnytta. Tillsammans gör vi skillnad!

Nyfiken på affärsmöjligheterna med hållbart företagande? Då kan du boka en kostnadsfri introduktion för tips och inspiration.