Gör en snabbanalys av nuläget

Kanske har ni börjat fundera på hur ni bäst kan ta er an hållbarhetsarbetet. Med den här snabbanalysen kan ni med några enkla knapptryck få en indikation på var ni står idag. Skicka in svaren så kan vi tillsammans börja identifera områden med sådant som ni enkelt kan förbättra. Passa gärna på att redan nu boka ett onlinemöte för tips, råd och inspiration. Då går vi även igenom snabbanalysen så att ni kommer igång snabbare och kan fördela arbetet.

Integritetspolicy * Jag godkänner Beeps integritetspolicy Din data lagras så att Beep kan hålla kontakt enligt berättigat intresse.
Vid köp av analyspaketet får medlemsföretag 10 % rabatt på timpaket för Hållbart företagande.
Din data lagras så att vi kan hålla kontakt enligt berättigat intresse. Se länk till vår integritetspolicy längst ner på sidan.
Fokus på mål, omvärld och strategi

Vägen till hållbart företagande 

Skärp ert fokus genom att analysera påverkan, sätta mål och skapa delat mervärde för ökad samhällsnytta. Stärk ert syfte genom att identifiera drivkrafter, inventera resurser och koppla dem till världens behov. Identifera era intressenter för att bygga långsiktiga relationer. Ta fram en strategi för att vässa erbjudandet, upptäcka nya affärsmöjligheter och skapa en egen nisch på marknaden. Stärk varumärket genom storytelling för relevanta budskap samt tydlig, trovärdig och transparent kommunikation som skapar tillit.

Utvalda tisdagar kör vi lunchwebinar kl 12-13 ur olika synvinklar på hållbarhet tillsammans med specialister inom olika områden. Vi delar med oss av inspiration och tips!
* Måste fyllas i.
* Måste fyllas i.
* Måste fyllas i.
För medlemsföretag erbjuds rabatt enligt överenskommelse.
Din data lagras så att vi kan hålla kontakt enligt berättigat intresse. Se länk till vår integritetspolicy längst ner på sidan.

VISSTE DU ATT…? Sjöhästar har ingen mage och måste ständigt äta för att överleva. Med svansen håller de sig fast vid koraller och fångar byten inom räckhåll. Till skillnad från andra fiskar föder de levande ungar. Efter födseln är det hanen som tar hand om ungarna i en ficka på buken. Sjöhästen är ett exempel på att fundera över hur arbetet fördelas mellan medarbetarna. Vad kan tillföras om man delar på arbetsuppgifterna eller ibland byter med varandra?