Utbildning i hållbarhet och cirkulär ekonomi

Goda affärer för en bättre värld

Vill du lära dig mer om hållbarhet och cirkulär ekonomi finns det diplomerade och certifierade  utbildningar. Dessa kurser ges online och flera kan du gå i din egen takt. Kunskaperna går att applicera på företaget direkt. Jag har själv gått flera kurser och kan varmt rekommendera dem.

VATI of Sweden är ett utbildningsföretag som har specialiserat sig inom området hållbart företagande och vars mission är att förena människor, företag och samhällen i en ömsesidig strävan att skapa en bättre värld genom att göra goda affärer. Här hittar du deras utbildningar.

Certifieringsutbildningar hos VATI of Sweden 

Business for SDGs

Integrera hållbarhet och de globala hållbarhetsmålen (SDGs) i företagets affärsstrategi för att framtidssäkra verksamheten.

Diversity, Equity & Inclusion in Business

Forma organisationens strategi kring mångfald, jämställdhet, inkludering och de globala hållbarhetsmålen (SDGs) för ett hållbart och lönsamt företagande.

Certified Impact Auditor

Verifiera organisationens hållbarhetsarbete enligt ISO26000 med egendeklaration. Transparens stärker företagets konkurrenskraft.

CirEko® är en näringslivs- och medlemsorganisation som oberoende och non-profit fokuserar på affärsomställning till en cirkulär ekonomi. Man engagerar sig för en växande lönsam cirkulär marknad för att nå målbilden ”Blomstrande affärer och samhällen inom planetens gränser”. Här hittar du deras utbildningar

Få 10 % rabatt hos Vati

Väljer du att boka en utbildning hos VATI of Sweden via Beep får du 10 % i rabatt på kursavgiften. Ange koden BEEP2030 i fältet markerat “Kupongkod” i beställningsformuläret på deras webbplats.