Solnedgång över havet

Tips & tankar om hållbarhet och kommunikation

Hyperlokalt stadsliv inom 15 minuters räckvidd

Hyperlokalt stadsliv inom 15 minuters räckvidd

Idag bor mer än 50 procent av världens befolkning i städer. Från nuvarande 4,2 miljarder stadsbor väntas den siffran ha ökat till nästan 70 procent om bara 30 år. Att bo tätt och ha arbete, shopping och samhällsservice nära till hands har många fördelar då kortare avstånd förenklar transporter och minskar utsläpp av fossilt bränsle. Tanken om ”15-minutersstaden” är början till ett helt nytt synsätt för framtidenshållbara städer.

read more
Curo Almanacka 2022

Curo Almanacka 2022

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här… Journalist – almanacka. Curo är en riksförening för cancersjuka med 24 000 medlemmar och ungefär lika många bidragsgivare. Man fokuserar på att stödja verksamheter som erbjuder hjälp,...

read more
Förenad Kraft

Förenad Kraft

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska. Copywriter, webbtexter på svenska och engelska till Förenad Krafts nya webbplats. Företaget bidrar till en cirkulär ekonomi genom att investera i bolag som arbetar med innovativa lösningar för den globala energiomställningen.

read more
Här delar vi med oss av kloka råd och kul tips för att ge dig inspiration och idéer kring hållbarhetsarbetet och företagets kommunikation.