0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Artiklar till personaltidning- svensk text. Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Lösningarna används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Tillsammans med marknadschefen och vår AD-kollega Lena-Maria Trast på Formfarmen bildade vi en redaktion som höll i projektet med att förnya och förbättra företagets personaltidning. Resultatet blev en 16-sidig tidning med matnyttiga och läsvärda artiklar om företaget och medarbetarna som varvades med intressanta kundcase. Tidningen skickades hem till de anställda (ca 4 500 personer) flera gånger per år. Att få personaltidningen direkt hem i brevlådan var mycket uppskattat bland medarbetarna.

Caverion artiklar

Kort utdrag ur texten i artikeln “Tajt lagarbete ger flyt i samspelet”:  

Det har varit en tuff men stabil säsong och Johan Ström är helnöjd. Tillsammans med lagkamraten Viktor Jonsson kammade han i mitten av augusti hem en tredjeplacering i SM i Beachvolley och i Swedish Beach Tour har laget haft flera andra- och tredjeplatser.

Det var när Johan pluggade i Australien 2005 som han för första gången kom i kontakt med beachvolley. Enkelheten i att bara dra ihop ett gäng och ge sig av ner till stranden för att spela var det han föll för hos sporten. Det första han gjorde när han kom hem till Sverige var att leta upp närmaste beachvolleyklubb för att börja spela. Idag tävlar han för Beachhallen BVC.

Beachvolley ger träning i snabba beslut
Johan har alltid gillat bollsporter och tidigare har han spelat både innebandy, tennis, badminton och pingis. Fördelarna med beachvolleyboll är att man får vara utomhus och att man spelar två mot två. Det gör att man kan fokusera på att vidareutveckla sitt eget spel samtidigt som man är en del av ett lag. Allt man gör har stor påverkan på laget och resultatet.

Som all bollsport ger beachvolley god träning i att fokusera, fatta snabba beslut och att sedan agera därefter, något Johan som tycker sig ha stor nytta av i jobbet som distriktschef för Projekt VVS i Stockholm. Till sina medarbetare vill han förmedla känslan att alla kan och får vidareutveckla sig för att bli bättre. Samtidigt måste man alltid tänka på vad man själv bidrar med till laget så att det blir flyt i samspelet.