0708 85 05 28 maria (at) beep.se
En annorlunda platsannons

En annorlunda platsannons

Platsannons på Facebook – svenska texter, produktion av företagssida på Facebook samt konsultation om sociala medier med marknadsavdelningen. Uppdraget handlade om att öka intresset bland ungdomar för att utbilda sig inom fastighetsteknik och Facilities Management. YIT skulle sprida information om ett ovanligt sommarjobb som filialchef i Malmö. Man ville komma i kontakt med högskolestudenter i Skåne och bjuda in dem till en audition under tre dagar. Platsannonsen utformades som en Facebooksida – Sommarchef YIT i Malmö – dit intresserade ungdomar kunde anmäla sig.

Den person som fick sommarjobbet som filialchef skrev sedan blogginlägg på Facebooksidan. Men intresset från högskolestudenterna var så stort att YIT erbjöd fler sommarjobb på andra orter i Skåne. Ett kul och annorlunda uppdrag där vi samarbetade med en frilanskollega som är expert på Facebook.

Kort utdrag ur platsannonsen på företagssidan på Facebook:

“Vi söker dig som är utåtriktad, nyfiken och orädd för att anta okända utmaningar. Du måste vara inskriven på Lunds universitet, Malmö högskola eller någon av yrkesutbildningarna i Skåne. Dessutom bör du ha ett starkt intresse för ledarskap, affärsekonomi eller teknik. Som vår sommarchef på YIT väntar ett spännande jobb med att leda arbetet på filialen i Malmö.

Förutom en månadslön på 50 000 kr samt tillgång till tjänstebil får du befogenheter att som chef fatta beslut inom ekonomi och personalfrågor. Regionchefen och filialcheferna fungerar som dina mentorer. Det ger dig möjlighet att under en rolig och intensiv sommar få lära dig mer om en intressant och expansiv bransch.

Ansök till vår audition i Malmö den 14-16 juni 2011. Ta chansen att prova på ett lärorikt sommarjobb som ger dig en inblick i ett dynamiskt företag. Skicka in din ansökan och följ den spännande processen här på Facebook. Vår audition hålls på dagtid i centrala Malmö.”