0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Textbyrå för B2B-kommunikation

Affärsidé. Textbyrån Beep arbetar med marknadsföring, redaktionell kommunikation, storytelling och content marketing på svenska och engelska inom B2B. Vi hjälper företag att skapa kommersiellt och redaktionellt innehåll som fångar målgruppens intresse längs hela köpresan – från behov till beslut. Det gör det enklare för dem att hitta, lära känna och välja att göra affärer med våra uppdragsgivare.

Vision. Vi vill göra världen till en bättre plats genom att bidra till kommunikation som skapar mervärde för människor.

Mission. Vi hjälper företag att utveckla och formulera sitt budskap till omvärlden så att de lyckas nå sina mål.

Våra uppdragsgivare. Som fristående skribenter och översättare arbetar vi direkt på uppdrag av företag och organisationer. Lika ofta samarbetar vi med deras kommunikationsbyrå, webbyrå eller produktionsbyrå. Och vi skriver även artiklar för olika typer av tidningar.

Engagerade, effektiva och erfarna skribenter

Engagerade. Vi åtar oss enbart uppdrag där vi sympatiserar med företagets vision, värderingar och mål. Därför är alla våra uppdragsgivare, oavsett storlek, lika viktiga för oss,

Effektiva. Vi arbetar strukturerat och målmedvetet och ser till att jobbet blir gjort inom tidsramarna. Det hjälper våra uppdragsgivare att hinna med sin vardag.

Erfarna. Vi har lång erfarenhet från en mängd olika företag och branscher. För varje uppdrag skaffar vi oss nya kunskaper och vår mångsidighet är till stor fördel för våra uppdragsgivare.

Den fina bilden har tagits av fotograf Theresia J Köhlin. 

Maria Lindberg Howard och Roger Howard

Maria Lindberg Howard Texter på svenska

All kommunikation bygger på relationer och samtal mellan individer. Att vilja lyssna, förstå och hjälpa varandra. Som skribent är min ledstjärna “serendipity” (förmågan att av en slump göra värdefulla upptäckter). Först när vi vågar prova nya vägar och är öppna för det oväntade kan vi hitta oanade lösningar.

Jag hjälper dig med att skriva och redigera texter på svenska samt översätta från engelska till svenska.

Kontakta mig

Mejl: maria (at) beep.se
Mobil: 0708-85 05 28

Roger Howard
Texts in English

Market communication is a two-way-street. If you want to reach people you need to give them a good reason to want to reach you. To make a message shine through, focusing on the readers always comes first. And when you are doing an oral presentation, make it interesting enough to listen to.

I will help you with writing, editing and voice overs in English and translations from Swedish to English.

Contact me

Mail: roger (at) beep.se
Mobile: 0708- 85 05 26