Abonnera på våra texttjänster med textpaket

Hinner du hålla igång kundrelationerna?

Alla vet att företag och organisationer måste hålla igång dialogen med kunden längs hela köpresan. Men ansvaret för den löpande kommunikationen riskerar tyvärr ofta att landa på olika bord – eller så hamnar den mellan stolarna. Att hinna med textarbetet kan vara knepigt men blir jobbet inte gjort kan i värsta fall kundrelationen gå förlorad – till glädje för konkurrenterna.

Få jobbet gjort med ett textpaket

En del textuppdrag kan genomföras som avgränsade, tidsbundna projekt. Då lämnar vi en offert. Andra textuppdrag är en process där fler kortare texter behöver produceras löpande under en längre period. Eller så är uppdraget mer “ad hoc” och du behöver lite texthjälp då och då. Då är det smidigt för dig och dina kollegor på marknadsavdelningen att ha direkt tillgång till externa skribenter för diverse textjobb på svenska och engelska. För den sortens uppdrag erbjuder vi textpaket i valfri storlek. Det lönar sig jämfört med att köpa lösa timmar vid behov.

Abonnera på våra texttjänster och få hjälp med att:

  • Skriva (svenska/engelska)
  • Redigera (svenska/engelska)
  • Översätta (svenska/engelska)

Textpaket med extra tid på köpet

Våra textpaket debiteras i förskott för avräkning och redovisas enligt överenskommelse, till exempel vid varje leverans och/eller via regelbundna tidrapporter. Du slipper onödig administration av såväl löpande uppdrag, t ex content, kundcase, kortare artiklar, whitepapers och nyhetsbrev som diverse enstaka eller akuta småjobb. Det hjälper dig att hålla ihop marknadsföringsbudgeten på ett enkelt sätt. När du köper ett textpaket (från 10 000 kr + moms) ingår alltid extra tid till ett värde av 10 % av priset på köpet. Så du gör en bra affär. 

Här har vi hittat två copywriter som jobbar effektivt och som är extremt tillmötesgående och flexibla. Texterna tolkas alltid på rätt sätt och de har hittat ett språk som passar vårt bolag bra. Vi får även snabb hjälp med engelska översättningar. Upplägget med textpaket känns för oss som det bästa sättet att jobba och vi kan varmt rekommendera Beep.
Jesper Börresen

Marknads- och försäljningschef, KS Projekt

textpaket

Känns att-göra-listan för lång?

Vi hjälper dig att skriva, redigera eller översätta texter på svenska och engelska. I våra textpaket (från 10 000 kr) ingår alltid extra tid till ett värde av 10 % av priset på köpet.*

Hör av dig så sätter vi ihop ett textpaket utifrån ditt behov.

* Exempel: I ett textpaket för 10 000 kr (+ moms) får du extra tid till ett värde av 1 000 kr. 

Vi hjälper dig med olika typer av texter!

Artiklar
Blogginlägg
Kundcase
Whitepaper
Nyhetsbrev
Produktblad
Webbtexter
etc.