0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Smidigt sätt att abonnera på våra texttjänster

Hinner du hålla igång kundrelationerna?

Alla vet att B2B-företag måste hålla igång dialogen med kunden längs hela köpresan. Men ansvaret för den löpande kommunikationen riskerar tyvärr ofta att landa på olika bord – eller så hamnar den mellan stolarna. Att hinna med textarbetet kan vara knepigt men blir jobbet inte gjort kan i värsta fall kundrelationen gå förlorad – till glädje för konkurrenterna.

Få jobbet gjort med ett textpaket

Kanske behöver du lite texthjälp då och då under en längre period? Eller så dyker behovet plötsligt upp under ett pågående projekt. Då är det smidigt för dig och dina kollegor på marknadsavdelningen att ha direkt tillgång till snabbfotade skribenter för diverse textjobb. Med ett textpaket abonnerar ni på våra texttjänster och får hjälp med att skriva, redigera och översätta* texter på svenska och engelska.

* Via våra fristående översättarkollegor kan du även få hjälp med översättning från svenska till danska, norska och finska samt tyska.

Textpaket med extra timmar på köpet

Våra textpaket debiteras i förskott med avräkning via regelbundna tidrapporter. Du slipper onödig administration av såväl löpande uppdrag, t ex content marketing, som diverse akuta småjobb. Det hjälper dig att hålla ihop marknadsföringsbudgeten på ett enkelt sätt. I textpaketet ingår alltid 25 % mer tid utan extra kostnad. Så du gör dessutom en bra affär.

Här har vi hittat två copywriter som jobbar effektivt och som är extremt tillmötesgående och flexibel. Texterna tolkas alltid på rätt sätt och de har hittat ett språk som passar vårt bolag bra. Vi får även snabb hjälp med engelska översättningar. Upplägget med textpaket känns för oss som det bästa sättet att jobba och vi kan varmt rekommendera Beep.

Jesper Börresen

Marknads- och försäljningschef, KS Projekt

textpaket

Känns att-göra-listan för lång?

Vi hjälper dig att skriva, redigera och översätta texter på svenska och engelska. I våra textpaket ingår 25 % extra tid på köpet. Hör av dig så sätter vi ihop ett textpaket efter dina behov.

Exempel på textpaket
Tid: 10 tim + 2,5 tim (25 % extra tid)
Pris: 10 000 kr + moms

Tid: 20 tim + 5 tim (25 % extra tid)
Pris: 20 000 kr + moms

Exempel på texter
Artikel
Folder
Nyhetsbrev
Produktblad
PowerPoint
Pressrelease
Webbtexter
etc.

Nyfiken? Hör av dig!

12 + 10 =