0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Företagspresentation med ny grafisk profil

Företagspresentation med ny grafisk profil

Företagspresentation – idé, copywriting och redigering på svenska till olika enheter i en kampanj. Svensk Fastighetsförmedling är en av de största mäklarkedjorna med 230 bobutiker över hela landet som drivs av franschisetagare. När man skulle ta fram en ny grafisk profil anlitades vi av företagets reklambyrå för att hjälpa till med att skriva nya texter och redigera befintliga texter till olika enheter i kampanjen:

  • Företagspresentation (24 sidor)
  • Broschyr om bostadsaffär
  • Folder om Bolån (4 sidor)
  • Folder till köpare (12 sidor)
  • Folder till säljare (12 sidor)
  • DR-utskick
  • Webbplats

Kort utdrag ur text (folder till säljare):

Du är i färd med att göra ditt livs viktigaste affär. Hur känns det? Vi förstår om det pirrar i magen. Att sälja sitt hem, eller sin borg som man brukar säga, är inget man gör varje dag. Du vill säkert hitta en bra köpare och få ut bästa möjliga pris. Förmodligen vill du att någon ska ta ansvaret för att affären sköts korrekt från början till slut. Någon med utbildning som kan ge svar på de enklaste eller de svåraste frågorna. Om det är så, har du hamnat alldeles rätt. Svensk Fastighetsförmedling grundades 1937, samma år som Per Albin Hansson blev statsminister för andra gången och Arthur Häggblad vann sitt tredje Vasalopp. I dag finns vi på 190 platser runt hela landet och varje år förmedlar vi 22.000 bostadsaffärer. Det gör oss till Sveriges största mäklarkedja.

Kort utdrag ur text (köparfolder):

Du kommer snart göra ditt livs största affär. Hur känns det? Ska jag slå till eller inte? Har jag råd med det här? Är det något som jag borde veta, som ingen har berättat för mig? Att köpa en bostad är inget man gör varje dag. Därför kanske du vill att någon ska ta ansvaret för att affären sköts korrekt från början till slut. Någon med utbildning som kan ge svar på de enklaste eller de svåraste frågorna. Någon som ser till att du inte betalar mer än ett rimligt marknadspris. Om det är så, har du hamnat alldeles rätt. Svensk Fastighetsförmedling grundades 1937, samma år som Per Albin Hansson blev statsminister för andra gången och Arthur Häggblad vann sitt tredje Vasalopp. I dag finns vi på 190 platser runt hela landet. Det gör oss till Sveriges mest erfarna och största mäklarkedja.