Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Content writer – webbplats. Solar är sourcing- och servicepartner inom el, VVS och ventilationsteknik. Man fokuserar på varuförsörjning, tjänster, logistik och optimering av kundernas verksamheter. När Solar skulle lansera en helt ny sajt fick vi i uppdrag av deras reklambyrå Consider it done i Göteborg att ta fram texter till kategorin Din Vardag med kundsegmenten Hem & Villa, Fastighet, Industri, Apparatskåpsbyggare, Maskintillverkare, Marin och Infrastruktur.

Korta utdrag ur texterna:

Din vardag

Vi vet hur din vardag ser ut
När du bygger, installerar, reparerar, renoverar, underhåller eller servar finns vi med dig. Oavsett om du jobbar med el, vvs eller va i en lägenhet, villa, fastighet eller inom industri och infrastruktur vet vi hur din vardag ser ut. Är du maskintillverkare, apparatskåpsbyggare eller fartygselektriker hjälper vi dig att lösa de speciella problem du ställs inför. Läs mer om just ditt område här nedan.

Fastighet

När allt måste fungera finns vi där för dig
Fastighetsskötsel handlar om att skapa trygghet för hyresgästerna. Allt måste fungera, från daglig service och underhåll till totalrenovering. Och när något händer akut ska problemen helst lösas på stående fot. Allt du behöver hittar du i vår webshop. Och med vår smarta app kan du göra beställningar även när du är på språng. Vi sampackar och levererar direkt till dig på plats. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.

Industri

Vi hjälper dig att effektivisera din vardag
Styrning och flöden i industrin måste alltid fungera och oavsett om du jobbar inom verkstadsindustrin eller process- och tillverkningsindustrin är det högsta tempo som gäller. Oplanerade driftstopp som kan förutses och åtgärdas snabbt sparar i mycket pengar. Vi ser till att beställningar och leveranser löper smidigt så att du lugnt kan koncentrera dig på dina arbetsuppgifter. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.

Infrastruktur

Snabb tillgång till produkter och reservdelar
Det ställs stora krav på att tekniska installationer i samhällets infrastruktur ska hjälpa till att minska vår miljöpåverkan. Du som installerar och underhåller belysning, fiber, telekommunikation och distributionsnät behöver ha snabb tillgång till produkter och reservdelar. Vi ser till att beställningar och leveranser löper smidigt så att du kan fokusera på jobbet. Kort sagt, vi hjälper dig med allt som förenklar din vardag.