0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Ett rörligare och roligare liv

Ett rörligare och roligare liv

Webbplats – idé, copywriting och textredigering på svenska. Kim Herou är inte bara en yrkesskicklig kiropraktor. Han är även en man med ett stort hjärta som verkligen bryr sig om sina patienter. Det ville jag lyfta fram på webbplatsen. Därför valde vi att utgå helt från patientens perspektiv och öka förståelsen för den egna kroppens funktion och behov. Vi arbetade tillsammans med texterna som landade i en devis för Ryggdoktor – ett rörligaree och roligare liv. Och ja, jag är definitivt en av Kims nöjda kunder

Utdrag ur texterna:

Var har du ont?
Smärta är kroppens sätt att tala om att något är fel. Alla former av smärta är därför viktiga signaler som bör uppmärksammas. Struntar man i att lyssna till signalerna vänjer sig kroppen till slut vid att fungera på fel sätt och problemet förvärras. Det påverkar vilken sorts vård som behövs och hur lång läkningstiden blir.

Behandling från topp till tå
Kiropraktorn behandlar olika typer av akuta och kroniska problem som orsakas av störningar i leder, muskler och nervsystem. Det kan handla om allt från huvudvärk, migrän, yrsel, nackspärr, frusen axel, tennisarmbåge/golfarmbåge och musarm till ryggskott, ischias, knäskador, stukningar, vrickningar och hälsporre. Det mesta går att antingen lindra eller bota. Det viktiga är att behandlingen sätts in så tidigt som möjligt.

Utgå från var det gör ont
Här kan du läsa mer om vilka problem som kan uppstå i olika kroppsdelar, hur smärtan känns och vad den beror på. Vi ger också förslag på vilken typ av behandling som kan behövas. Börja alltid med att fundera över ”Var har du ont?” och utgå därifrån när du söker hjälp. Har du frågor, hör gärna av dig till Ryggdoktorn!