Nu med bara några få dagar kvar av 2018 kan vi se tillbaka på ett spännande år med många roliga uppdrag. Dessutom har vi haft förmånen att få lära känna flera nya uppdragsgivare. De arbetar inom helt olika branscher men har en sak gemensamt – att hjälpa till med att göra livet, samhället och världen lite bättre samt att aktivt bidra till att rädda miljön.

Själva utgångspunkten i vårt samarbete med olika företag och organisationer och deras kommunikation är hållbarhet, jämställdhet, miljö, mångfald och mänskliga rättigheter. Hur kan vi tillsammans förbättra människors liv, skapa ett mer empatiskt näringsliv och ta ett långsiktigt ansvar för vår planet?

BLUEWATER
Startades med det ambitiösa syftet att förbättra världen genom att med kreativa lösningar leverera rent vatten till alla människor, överallt på jorden samt eliminera användandet av engångsflaskor i plast.

PBM
Arbetar med beteendepsykologi för långsiktigt hållbara resultat. Genom effektiva metoder får de både människor och organisationer att må bra och prestera bättre.

UGGLO
Alla vet att läsning är viktigt för barn. Och högläsning gynnar barns språkutveckling. Ugglo är en läs- och språkinlärningstjänst som kombinerar bilderboken med ljudboken för att inspirera barn att läsa mer.

UNIONEN
Sveriges största fackförbund bildades 2008 när HTF och SIF slogs ihop. Medlemmarna är tjänstemän i det privata arbetslivet samt egenföretagare som bland medlemsförmånerna erbjuds inkomstförsäkring vid arbetslöshet. (Uppdrag i samarbete med TAM-Arkiv)

CHILDHOOD
En stiftelse som startades 1999 av Drottning Silvia. Man arbetar med att synliggöra frågor som rör våld och sexuella övergrepp mot barn, stödja barn på flykt samt lyfta problematiken kring barnhem. (Uppdrag i samarbete med Centrum för Näringslivshistoria)

CURO
En medlemsstyrd ideell förening för cancerdrabbade barn och vuxna. Man samlar in pengar för att stötta viktiga verksamheter som sjukhusclowner och måleriverkstäder på barnsjukhus samt rehabilitering och eftervård.

Vi tackar alla gamla och nya kunder för förtroendet och ser fram emot ett givande samarbete 2019!