Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Content writer – kundcase. Lipac är specialister på liftar och i maskinparken finns alltid de senaste modellerna. Här kan företag hyra liftar i alla storlekar för en mängd olika projekt. Dessutom erbjuder man certifierad utbildning för liftförare. Vi hjälper till med att skriva kundcase som Lipac presenterar på sin webbplats, som det här för Uddeholm i Hagfors.

Kort utdrag ur texten:

Världens främsta verktygsstål tillverkas i Hagfors

Uddeholm är världsledande tillverkare av högkvalitativt verktygsstål. På det anrika stålverket i Hagfors pågår produktionen i fyra skift, dygnet runt sex dagar i veckan. Det ställer höga krav på att liftarna i maskinparken klarar av att hålla jämna steg. Samt att man har full koll på all dokumentation.

Det har gått 350 år sedan den första stångjärnshammaren började ljuda i de värmländska skogarna. Kärleken till stålet håller i sig och idag är Uddeholm världsledande på tillverkning av verktygsstål till industriella verktyg.

Smidigare skötsel med ny liftleverantör
Uddeholms stålverk i Hagfors går för högtryck och överallt ses liftar fullt upptagna i arbete. Merparten kommer från Lipac som man samarbetar med sedan ett år tillbaka. Idag har stålverket ett tiotal inhyrda liftar på 12–40 meter som används såväl i produktionen som i olika byggprojekt.

– När kontraktet med vår tidigare liftleverantör gick ut valde vi att anlita Lipac, säger Pär Eriksson som är chef för gemensam service med ansvar för transporter mellan de olika enheterna på Uddeholm.