Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/43/171243/beep.se/public_html/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 1095 Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/43/171243/beep.se/public_html/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 1103 Warning: Use of undefined constant headerfavicons - assumed 'headerfavicons' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/43/171243/beep.se/public_html/wp-content/plugins/favicons/favicons.php on line 1111 Journalist på svenska och engelska | Textbyrån Beep
0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Journalist på svenska och engelska

Artiklar som lockar till läsning

Alla vill vi läsa bra historier och företag och organisationer har mycket intressant att berätta om. För att locka till läsning måste artikeln fånga in läsaren med något som förvånar och väcker nyfikenhet. Informationen ska sedan presenteras på ett korrekt och trovärdigt sätt.

Saklig information skapar tilltro

En frilansjournalist är bra på att lyssna. Att på ett så objektivt sätt som möjligt och från flera källor samla in information för att ta reda på hur det faktiskt är. Redaktionella texter hjälper läsarna att se ett större sammanhang och bilda sig en egen uppfattning. De vill ha personlig kommunikation som berör och som känns värdefull. Det fångar deras intresse och skapar förtroende.

Redaktionellt innehåll ökar engagemanget

Vi utgår från läsarnas vetgirighet och skapar redaktionellt innehåll som kan spridas i företagstidningar, kundtidningar och  personaltidningar samt bransch-, organisations- och medlemstidningar eller tematidningar. Redaktionellt innehåll skapar även mervärde för läsarna på webben, i nyhetsbrev och som kundcase.

Textbyrån Beep har alltid gjort en mycket bra prestation i de uppdrag de fått av oss på Ahlsell. De är lyhörda och flexibla för allehanda reportage runt om i Sverige. Vi rekommenderar med glädje denna byrå.

Bo Karlsson

Product Manager, Ahlsell

Jag samarbetade med Textbyrån Beep under flera års tid på Caverion. Bland annat hjälpte de till med intervjuer med medarbetare, samarbetspartners och kunder till kundcase och artiklar. Och de deltog även i produktionen av företagets personaltidning – Caverion Magasin. Ett stort plus var Marias personlighet och förmåga att synliggöra, engagera och involvera personerna bakom berättelserna.

Christel Svensson

Marknads- och kommunikationschef, Caverion

Maria är väldigt engagerad och intresserad, hon förstår produkten kundtidning. Hon är professionell och har en god förståelse för kunden och en väldigt god förmåga att förmedla budskapet. Hon kommer med nya idéer och kan se det hela i ett större perspektiv. Samarbetet med Maria sker under trevliga och avslappnade former.

Annika Närling

Web Project Manager, Grand Hôtel Stockholm

Nyfiken? Hör av dig!

9 + 8 =

Vad behöver du hjälp med?

Vi skriver, redigerar och översätter kommersiella och redaktionella texter på svenska och engelska och anpassar dem för kanalen och målgruppen.

 

Journalist

Artikel
Reportage
Porträtt
Pressrelase
Redaktionellt innehåll
Branschtidning
Företagstidning
Kundtidning
Medlemstidning
Personaltidning
Tematidning
Etc.

Copywriter

Annons
Broschyr
Content
E-bok
Folder
Företagspresentation
Kundcase
Nyhetsbrev
PowerPoint
Produktblad
Sociala medier
Speakermanus
Talmanus
Webbinnehåll
Whitepaper
Etc.

Vad har vi gjort?

Våra uppdragsgivare är företag och organisationer samt företagstidningar, branschtidningar, medlemstidningar etc. Ofta samarbetar vi med en produktionsbyrå. Här kan du se exempel på uppdrag inom journalistik.

Jag vill se mer!

Som medlem i Svenska Journalistförbundet följer vi deras frilansrekommendation för arvoden.

Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska inom kommunikation och content marketing med fokus på hållbarhet.

Få jobbet gjort med våra textpaket!

Svårt att hinna med företagets löpande kommunikation? Ansvaret för det återkommande textarbetet som att skriva kundcase, redigera nyhetsbrev eller översätta webbtexter kan hamna på flera bord – eller mellan stolarna. Vad vill du ha hjälp med? Abonnera på våra texttjänster och få jobbet gjort!

Jag vill veta mer om textpaket >>