Vi skriver, redigerar och översätter texter på svenska och engelska, som den här…

Content writer – webbplats. Fenzab hyr ut marknadens enda solida byggstaket som helt och hållet skyddar mot insyn på byggarbetsplatsen. När man skulle lansera sin webbplats fick vi i uppdrag av deras reklambyrå Consider it done i Göteborg att intervjua kunden och ta fram texter till sajten och nyhetsbrevet.

Kort utdrag ur texten:

Vårt byggstaket i stål och plåt skyddar mot insyn på alla sorters byggarbetsplatser så att byggjobbarna kan jobba ifred. Samtidigt skapar det trygghet för allmänheten och de boende i området. Det är starkt nog att stå pall för både vind, regn och snö. Och det är enkelt att lagra, transportera och montera. En bättre lösning, helt enkelt

”Varför har ingen tänkt på det här tidigare?” Det var frågan jag ställde mig när jag fick syn på denna heltäckande lösning med byggstaket i stål och plåt. Efter 20 år i uthyrningsbranschen har jag alltid ögonen öppna för nya idéer. Och här såg jag lösningen på ett problem som ingen tidigare brytt sig om att lösa. Hör av dig om du vill snacka byggstaket. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter.