0708 85 05 28 maria (at) beep.se

Smidigt sätt att abonnera på våra texttjänster

Hinner du hålla igång kundrelationerna?

Alla vet vi att B2B-företag måste hålla igång relationen med kunden längs hela köpresan. Men den löpande kommunikationen riskerar tyvärr ofta att hamna på olika bord – eller mellan stolarna. Det kan vara svårt att hinna med textarbetet men blir jobbet inte gjort kan kundrelationen gå förlorad vilket gynnar konkurrenterna.

Få jobbet gjort med ett textpaket

Kanske behöver du lite texthjälp då och då under en längre period? Eller så dyker behovet upp under ett pågående projekt. Då är det smidigt för dig och dina kollegor på marknadsavdelningen att ha direkt tillgång till skribenter för diverse textjobb. Med ett textpaket abonnerar ni på våra texttjänster och får snabbt hjälp med att skriva, redigera och översätta* texter på svenska och engelska.

* Via våra översättarkollegor kan du även få hjälp med översättning från svenska till danska, norska och finska samt tyska.

Textpaket med extra timmar på köpet

Våra textpaket debiteras i förskott med avräkning via regelbundna tidrapporter. Du slipper onödig administration av såväl löpande uppdrag som diverse akuta småjobb. Det hjälper dig att hålla ihop marknadsföringsbudgeten på ett enkelt sätt. I textpaketet ingår dessutom alltid 25 % mer tid, utan extra kostnad. Så du gör dessutom en bra affär.

I Maria har vi hittat en copywriter som jobbar effektivt och som är extremt tillmötesgående och flexibel. Texterna tolkas alltid på rätt sätt och hon har hittat ett språk som passar vårt bolag bra. Vi får även snabb hjälp med översättningar. Upplägget med textpaket känns för oss som det bästa sättet att jobba och vi kan varmt rekommendera Beep.

Jesper Börresen

Marknads- och försäljningschef, KS Projekt

textpaket

Känns att-göra-listan för lång?

Vi hjälper dig att skriva, redigera och översätta texter. Ett textpaket rymmer från 20 tim + 25 % extra tid (utan extra kostnad) och kan köpas i valfri storlek.

Exempel på textpaket
Tid: 20 tim + 5 tim (25 % extra tid)
Pris: 20 000 kr kr + moms

Tid: 40 tim + 10 tim (25 % extra tid)
Pris: 40 000 kr kr + moms

Exempel på texter*
Artikel
Folder
Nyhetsbrev
Produktblad
PowerPoint
Pressrelease
Webbtexter
etc.

Nyfiken? Hör av dig!

9 + 13 =